Håndbok - Bruksanvisning - Brukerveiledning
Gratis manualer - Gratis Bruksanvisninger - Brukermanualer Gratis
Håndbøker TV
Håndbøker Kameraer
Håndbøker Hvitevarer
Håndbøker Spillere Opptakere
Håndbøker Videokameraer
Håndbøker Datamaskiner
Håndbøker Minianlegg
Håndbøker Telefon
Håndbøker Spill
Håndbøker Hjem
Håndbøker Biler Motorsykler
Håndbøker Gjør det selv
Håndbøker Små Apparater

Betingelser for bruk nettstedet pdf-bruksanvisning.comhttp://www.pdf-bruksanvisning.com er et nettsted som drives av LOV Concept med kapital på € 1500, har hovedkontor på 103 bis rue d'Amboile - 94430 Chennevieres Sur Marne, registrert hos RCS Creteil under nummer 509 046 967 (heretter "Concept LOV") E-post: contact@lovconcept.fr. Med tilgang til dette nettstedet eller dets innhold, leser eller nedlasting, eller legge ut eller laste opp til dette nettstedet eller annen bruk av dette nettstedet og dets innhold som registrert bruker eller besøkende svart, samtykker du til overholde disse betingelsene, uten forbehold (som tilsvarer inngåelse av en kontrakt mellom deg og Lovconcept), og oppfylle alle juridiske gyldighet. Brukeren er eneansvarlig for kostnader til anskaffelse av maskinvare og programvare som er nødvendig for å logge inn. Brukeren er ansvarlig for betaling av skatter eller telefon nettverk som er nødvendig for å få tilgang til nettstedet og relaterte tjenester.

Opphavsrett

Verkene som presenteres på nettstedet tilhører deres forfatteren, som innrømmet rettigheter representasjon på denne nettsiden til selskapet Lovconcept. Følgelig er enhver hel eller delvis reproduksjon uten forfatterens tillatelse forbudt og utgjør en overtredelse er sanksjonert av artiklene L.335-2 flg av kodeksen for intellektuell eiendom. I tilfelle at et verk presenteres på nettstedet krenker ethvert eierskap av en tredjepart, samtykker Lovconcept å trekke seg umiddelbart fra arbeidsstedet i spørsmålet om utfordret basert. Enhver tredjepart som ville kreve noen eierskap av arbeidet i spørsmålet må gi Lovconcept, med sin søknad om uttak av arbeidet, alle dokumenter og / eller forklaring attesterer til høyre for ham i arbeidet. Med unntak av verkene som er nevnt ovenfor, tilhører forfatteren, den generelle strukturen, samt programvare, tekster, bilder animerte eller ikke, vet hvordan og alle andre elementer som omfatter dette området er den eksklusive eiendommen Lovconcept. Enhver total eller delvis reproduksjon av dette nettstedet på noen som helst måte uten uttrykkelig tillatelse fra Lovconcept er forbudt og utgjør en overtredelse er sanksjonert av artiklene L.335-2 flg av kodeksen for intellektuell eiendom. Lovconcept merker og logoer som vises på nettstedet er registrerte varemerker og tilhører Lovconcept og / eller dets partnere eller varemerker. Enhver total eller delvis reproduksjon av disse merkene eller disse logoer gjort uten uttrykkelig tillatelse fra Lovconcept er forbudt, som definert i artikkel L.713-2 og L.713-3 av kodeksen for intellektuell eiendom. Lovconcept gir deg en ikke-eksklusiv rett til å bruke innholdet på nettstedet til personlig bruk og ikke kommersiell. Begrenset tillatelse til å bruke nettstedet innhold (til formålene nevnt ovenfor), er spesielt knyttet til kravet om å anerkjenne, respektere og beskytte de opplysninger knyttet til opphavsrett, varemerke og alle andre beskyttende rettigheter innholdet på nettstedet. Brukeren opparbeider seg ingen eierrettigheter til e-postadresser, URL eller andre personlige kjennetegn til å motta tjenester som er tilgjengelige gjennom dette nettstedet, eller at det har valgt. Brukerens begrensede rettigheter knyttet til bruk slik identifikator / adresse skal være gyldig så lenge registreringen / brukerkontoen for å logge inn eller relaterte tjenester. Hvis Lovconcept avslutter gyldigheten av tid, for uansett grunn, er Lovconcept fritt til å bruke noen identifikasjon / adresse på egen hånd eller å overføre det til en annen bruker.

Ansvar

Lovconcept kan ikke garantere nøyaktigheten eller fullstendigheten av informasjonen på dette nettstedet. Lovconcept forbeholder seg også retten til å endres uten varsel innholdet på dette nettstedet uten ansvar blir pådratt. Lovconcept er heller ikke ansvarlig for noen direkte eller indirekte, materielle eller immaterielle av noe slag knyttet til delvis bruk av informasjonen på denne siden. Lovconcept gjør har heller ingen kontroll over innholdet på tredjeparts nettsteder refereres hyperkoblinger og kan derfor ikke påta seg noe ansvar i denne forbindelse. Verken Lovconcept eller noen annen part involvert i produksjon, forsyning, design eller vedlikehold av hele eller deler av denne Internett-presentasjonen, eller sider eller presentasjoner knyttet til vår, er ikke ansvarlig på noen måte enten direkte eller indirekte skade, eller skade eller feil som kan oppstå etter tilgang, bruk, eller manglende evne til å bruke Internett presentasjon av Lovconcept eller presentasjoner som de er koblet sammen.

Data Protection

Under surfing din, kan du bli bedt om å utlevere personlig informasjon om deg. Samsvar med lov "Informatique et Libertés" (lov nr. 78-17 av 8 6 januar 1978), har du rett til å åpne, endre og slette data på din informasjon. Du kan trene ved å varsle oss på epostadressen contact@lovconcept.fr. Informasjonskapsler brukes til å samle inn og registrere data fra besøkende. Sistnevnte kan ikke brukes til å identifisere de besøkende og eller bli assosiert med personlige data. Vil kun bli brukt til å optimalisere nettstedet. Vi samarbeider med ValueClick å kunne levere annonser og / eller for å samle informasjon under ditt besøk på vårt nettsted som ValueClick kan bruke cookies eller elektroniske 'Choice Nettvarslere' for å samle navigasjonsinformasjon men ikke i noe tilfelle identifiserer deg personlig under ditt besøk på dette nettstedet, men for å hjelpe oss vise annonser mer slektskap med navigasjon din. For informasjon om dette temaet og de metoder som brukes av atferdsmessige reklame (atferdsforskning reklame) eller avslå (OptOut) bruke denne anonym informasjon vennligst besøk (https://admin.valueclickmedia.com/optout/index.html)

Gjeldende lov - jurisdiksjon

Disse generelle vilkår er underlagt fransk lov. Enhver tvist om gyldigheten, tolkningen eller ytelse herav, skal sendes de kompetente domstolene i Creteil.Copyright © pdf-bruksanvisning.com Alle rettigheter reservert.

Sitemap


Brukerhåndbøker TV, plasma TV, LCD TV :
Brukerhåndbøker TV, plasma TV, LCD TV

Brukerhåndbøker digitale kameraer, Reflex kameraer, digitale kameraer :
Brukerhåndbøker digitale kameraer, Reflex kameraer, digitale kameraer

Brukerhåndbøkerdigitale videokameraer, HD-videokameraer, Harddisktestene Videokameraer :
Brukerhåndbøkerdigitale videokameraer, HD-videokameraer, Harddisktestene Videokameraer

Brukerhåndbøker Minianlegg, stereoanlegg, Home Theater Systems :
Brukerhåndbøker Minianlegg, stereoanlegg, Home Theater Systems

Brukerhåndbøker biler, motorsykler, ATV :
Brukerhåndbøker biler, motorsykler, ATV

Brukerhåndbøker Bærbare datamaskiner, Skrivere, datamaskiner Tilbehør :
Brukerhåndbøker Bærbare datamaskiner, Skrivere, datamaskiner Tilbehør
Brukerhåndbøker gjør-det-selv, Øvelser, gressklippere :
Brukerhåndbøker gjør-det-selv, Øvelser, gressklippere

Brukerhåndbøker vaskemaskiner, Oppvaskmaskiner, mikrobølgeovner :
Brukerhåndbøker vaskemaskiner, Oppvaskmaskiner, mikrobølgeovner

Brukerhåndbøker Board Games, Video Games, spill :
Brukerhåndbøker Board Games, Video Games, spill

Brukerhåndbøker Hjem, Domotics, Møbler Installasjon :
Brukerhåndbøker Hjem, Domotics, Møbler Installasjon

Brukerhåndbøker Cell Phones, Smartphones, Telefon Tilbehør :
Brukerhåndbøker Cell Phones, Smartphones, Telefon Tilbehør

Brukerhåndbøker DVD spillere, Blu ray spillere, opptakere :
Brukerhåndbøker DVD spillere, Blu ray spillere, opptakere